2011. május 15., vasárnap

confusione

Zűrzavar..
Az van most a fejemben.. Óriási..
Felborult a kis világos terv a fejemben, ami eddig 4 hónapon át olyan tisztán, egyértelműen jelen volt a jövőmet illetően.. A Firenzei lehetőség mellé megjelent egy másik.. Amire először rávágtam "csakis ha esetleg Firenze nem jön össze". Nade aztán kicsit elgondolkoztam.. Ez a lehetőség - bocsi kicsit ködösen fogok fogalmazni, hisz még annyira új, hogy nem szeretnék konkrétumokat írni róla - szóval ez minden bizonnyal Firenzénél hosszabb időre szólna. Firenze szeptembertől áprilisig tartana. Ez pedig akár pár hét múlva kezdődne is, és ki tudja meddig.. Ja és ez itt Milánóban.. Nagyon összezavarodtam.. Nem kellene rajta agyalni amíg meg nem érkezik az eredmény a pályázatról, hisz ha negatív lesz, akkor állok elébe, és még jól is alakult, hogy a kudarc előtt megérkezett a következő lehetőség.. De ha pozitív lesz, akkor komoly döntés előtt állok.. Feladni a firenzei programot egy "igazi munkáért", ami óriási kihívást jelentene, és - valószínűleg anyagilag is elég szépen hozna. Vagy egy ilyen lehetőséget feladni Firenzéért, ahol habár csak 7 hónapot tölthetek ezzel a programmal, de egy szakmai tapasztalat lenne és hát ott, a városban, ami teljesen elkábított, és ami miatt itt vagyok.. Hűű, nehéz lesz.. 
A jövő hét szombaton lesz egy olyan rendezvény, amin ha meg tudnék jelenni, az szépen kiépítené az utat ehhez az új lehetőséghez. Konkrétan találkoznék a "talán" új, leendő főnökeimmel, mármint a nagyfőnökökkel, a közvetlen fönökömet már ismerem.. Jajjj titokzatos, mi? :) Igérem, részletezem majd ha már jobban körvonalazódott..
Mindenesetre azóta nem tudok másra gondolni, csak hogy haladjon már az idő előre, alakuljon már a jövő, most annyira rossz elébenézni ennek a két hétnek, amikor még várakoznom kell, és - hát ami a legrosszabb valszínűleg ezt az óriási döntést meghozni, ami meghatározza majd az egész életem.. Valamerre terelnie kellene a sorsnak és a megérzéseimnek, nem?? Van ilyen, hogy ennyire magamra vagyok utalva a döntésben? Most így érzem, és ez nagyon rossz..
Úgyhogy itt a családnál is muszáj lesz ezt felvázolnom, mivel jövő hétvégén mennénk megint Liguriára.. De szombaton lesz a konferencia. Ott kell lennem.. Hisz ha netán negatív válasz jön a pályázatomra, akkor ez az új opció.. Remélem nem lesz gond belőle, az biztos hogy a gyerekek semmit nem fognak érteni belőle, megint kapom majd a "már megint nem jöttél velünk" (egyszer fordult elő eddig..), és megint szálka lesz bennük emiatt.. Dehát, itt most az én érdekeimet kell szem előtt tartanom, bármi is van, tőlük legkésőbb június végén távozom így is úgy is.. Csak teljen már az idő.. Jajj nem jó ez, amikor sürgetni kell az időt.. De most nem tudok ebben a szituációban nyugodt lenni.. Ugye érthető??
Nem is tudok most ilyen jelentéktelen dolgokról fecsegni, mit csináltam a napokban és hasonlók.. Bocsi..
Legközelebb
üdv mindenkinek
Egy csomó minden csak úgy megtörténik veled, keresned sem kell, betoppan az életedbe. Inkább arról van szó, hogy amikor a sors felajánl neked valamit, akkor választhatsz, hogy elfogadod-e vagy visszautasítod. De miután döntöttél, menned kell az utadon előre, és jobb, ha nem nézel vissza többet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése