2014. január 13., hétfő

..never lose your childish enthusiasm and things will come your way..

Ez azt jelenti: "Soha ne veszítsd el a gyermekies lelkesedésed, így jól mennek majd a dolgaid.." A Napsütötte Toscana cimű filmben hangzik el ez, Fellinitől származik.
Szintén ebben a filmben elhangzó idézetekről volt egy bejegyzésem már, a blogom első postjai közt.
A vonatsinek, amiket előre megépítettek a lehetetlennek tűnő terepen a még nem létező vonatnak és a katicák, amik ébren nem jöttek, az álomból felébredve viszont belepték az illető hölgyet, gyermekkorában.
Jó néha ilyen érdekes gondolatokat olvasgatni - még ha néha talán illúziókkal vannak teli, vagy épp rosszul asszociáljuk a saját helyzetünkre.
De azt hiszem a fenti, az örökérvényű, mindenkire igaz lehet.
Próbálom fenntartani a jó és pozitív hozzáállásomat, ahogyan az évet indítottam..
Néha jókedvre derít ez a spirituális hozzállás, de van hogy ez nem elég.. Mostmár konkrétan érzem, hogy ki kell jelölnöm a lépésemet és menni azután. 2 vegyes nemzetiségű párt is ismerek akik akkoriban jöttek össze mint mi az egyikük már egy éve hogy együtt álnek, a másik pár pedig márciusban lesz egy éve.
De miért is példálozgatok másokkal, miért kell hogy azzal győzögessem magam, hogy tényleg itt az idő.. Hisz ez nem attúl függ más hogyan csinálja és ki mikor hozott döntést.
Csak rajtunk - és mivel én lépek, elsősorban rajtam áll.
A kapcsolatunkban biztos vagyok, a többi pedig majd köré szerveződik.. A biztos pont mi vagyunk, és nem a munka (azt a 2013-as bejegyzéseim bizonyították, hogy a munka semmiképp sem... :D).
Szóval - gyönyörű dátum: március 1-2-ei hétvége.. GO. (még meg kell beszélnem a munkhelyemen és a lakást is elintézni LOL).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése