2011. augusztus 1., hétfő

saluti d'Alassio

Üdv Alassió-ból..
Szuper itt minden, de sajnos nem gyakran fogok írni.. Mert a netem felháborítóan lassú, nincs hozzá türelmem, örülök, ha naponta az email-eket meg tudom nézni...
De persze azért dióhéjban...
Csütörtökön érkeztünk, és már hétfő van.. Telik az idő.. Ez pedig azt jelenti, hogy jól érzem magam :)
Féltem kicsit, hisz a nyaralásokról a másik családnál elég vagyes tapasztalataim vannak, konkrétan náluk egy nyaralásos napon 2 percem is alig volt magamra... Itt nem... Itt konkrétan pihentető még a munka is, a tengerpartozás tökjó, apuka mondta, nem muszáj, sőt nem kell a gyerekekkel játszani, tökéletesen elvannak maguk.. Annina kérte hogy menjek vele a tengerből vizet hozni, a kis vödörrel, erre apuka, neeem, Annina te is meg tudod csinálni, menj egyedül :) Csak egy példa... Nekem meg mondta, lazíts.. :)
Délután mindig van szabad 2-3 órám, míg a gyerkőcök alszanak.. Aztán elmegyünk egy sétára, parkba, vagy ha kell venni valamit, akkor boltba. Este vacsi itthon, majd alvás.. Van egy szobám, fürdőszobával, jól elszeparálva a gyerekektől, ami nem hátrány.. :)
Strandolás csak délelőtt, ami szintén jó, bőven elég pár óra egy nap, ha az ember egy hónapig nyaral a tengernél :) Így talán nem magy tönkre a bőröm.. :)
2 dolog van ami kicsit rossz.. Persze a kedves hiány az első.. Téllleg hiányzik.. és ha belegondolok, mikor találkozunk újra... :S
A másik a társaság, barátok.. A ház óriási, és van itt egy pár fiatal, akik esténként vacsiznak, iszogatnak, elvannak, olyankor mindig úgy eltűnődöm, de jó nekik.. :)
De nincs okom panaszra.. Próbálok néha azért írni, de sajnos tényleg borzasztó lassú a netem..
pusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése